lördag, juni 02, 2012

1000 dagar med dig

Nu har det lilla hjärtat slagit i över 1000 dagar. Dagen till ära fick hon göra det hon gillar allra mest; bestämma. Efter gräddtårta till frukost blev det lekplats, cykeltur, ännu en lekplats, besök av hennes bästa kompis och kusin. Rabarberpaj (som nog pappa gillade mer) och glass. Middag hos farmor och farfar. Hon avslutade kvällen med en 84 minuter lång pippi Långstrump-rulle. Efter den föll hon ner utmattad, men lyckades resa sig igen för en go kvöllsmacka och en dusch, utan protest!
Cykeltur hem och givetvis somnade hon efter fem minuter i sin stol.

3 år med dig känns så härligt, men ändå så har tiden gått skrämmande fort. Jag funderar mycket på hur det blir när det finns två små till. Detta var ju hennes sista födelsedag då hon inte är storasyster. Den sista gången hon kunde få allt ljus på sig.

Jag tror att hon löser rollen som storasyrra jättebra, hon pratar ofta om tvillingarna och hon har ritat teckningar till dem redan. Dessutom så behöver alla barn lite konkurrens, och slippa bli curlade alldeles för mycket.

Bit-ihop-och-kom-igen-konceptet fungerar faktiskt ganska bra, och skinnet på näsan behövs för livet som kommer efter barndomen.

Här är några bilder från dagens födelsedag

1 kommentar:

Lyckans foto sa...

Tänk att lilla jag har världens finaste kille och tjej:)